Tu Si Que Vales Albania
Tu Si Que Vales – Finalja. Pj.5 – 31 Dhjetor 2016
Home
0

Tu Si Que Vales – Finalja. Pj.5 – 31 Dhjetor 2016

January 5th, 2017 | by tsqv
Formati përmban nje spektër të gjerë të talenteve te pa para ndonjëherë në një shfaqje televizive. Akrobat, kengetare, komedian, imitues, instrumentiste, kercimtare. Në thelb ai qe ka talent dhe pak ego për ta vendosur veten ne qendër të vëmendjes. Çdo episod i Tu... Read more