Nga e hena ne te premte - 19:45

Seriali bazohet ne romanin bestseller te shkruar nga Peyami Safa. Seriali televiziv na prezanton dy realitetet e Stambollit: I pari, Fatih, fqinji I varfer ku jeton personazhi Neriman Sölmaz...

Nga e hena ne te premte - 17:00

“Mbretëresha e Natës”, seriali mbi jetën e një vajze dhe pasionin e saj për të gjetur dashurinë e vërtetë dhe perfekte.

Çdo te merkure 20:45

Nje nder serialet televiziv me te ndjekur Turk

Nga e hena ne te premte - 19:45

Nje produksion nga Endemol Shine Turkey. Kur dy biznesmen vrasin ortakun brenda kompanise se tyre, deshmitari kyç i vrasjes u be djali i vogel i viktimes. Vrasesit u perpoqen te fiksonin nje takim me djalin e vogel per ti rezervuar atij te njejtin fat sikurse edhe tea tit, por vrasesi me pagese nuk mundi ta kryente kete vrasje dhe e dergon djalin e vogel ne arrati....

Nga e hena ne te premte - 17:00

“Stina e Qershive” është një serial turk i shfaqur në Fox TV. Ky serial është dubluar edhe në arabisht, në Lindjen e Mesme, në kanalin MBC 4, në gjuhën Urdu, Pakistan, në Indonezi dhe në Itali, në Canale 5.

Nga e hena ne te premte - 17:00

Yemin (Premtimi) eshte nje serial turk prodhuar nga Fox TV. Ne rolet kryesore: Serhan Yavaş dhe Tuba Ünsal. Ne role te tjera Hakan Büyüktopçu, Zeyno Üstünışık, Barış Yalçın, Ayşe Melike Çerçi, Aslı Orcan, Canan Türker, Yücel Erten, Ece Özdikici dhe Özden Özgürdal

Nga e hena ne te diel - 10:05

Telenovele. Televisa Studios.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com