Dita Ime - Nga e hëna në të premte, ora 10:10

Me ide dhe skenar te Rezarta Nikes, nje emision I konceptuar ne formen e nje maratone programore ne dinamiken e se ciles mund te gjesh informacionin e perditshem te nevojshem. Nje format qe permes karakterit informativ dhe social sjell krijimin e nje strukture programore elementet e se ciles nderthuren harmonikisht me njeri tjetrin.