Momentet me te mira

Të moshuarit sorollaten në qendrën e specialiteteve

Probleme në Tepelenë dhe Roskovec

Ardian Lamaj ne Tornado me Para – 17 Maj 2015

Ermal Arapi ne Tornado me Para – 17 Maj 2015

Eldi Ruçi ne Tornado me Para – 17 Maj 2015

Protesta e opozitës në Prishtinë

“Vizion Plus” në Shtëpinë e Gjetheve

Publikohet video e shpërthimit të eksplozivit

Viti 2014 – Speciale Informative

Provokacija – 12 Nentor 2014

Basha-Klosi “kacafyten” në Oktapod

Arsimi profesional ne Shqiperi – 17 Tetor 2014

Vizioni i Pasdites – Riza Lahi, In memoriam – 17 Tetor 2014

Stina e nxehtë e bankes se Shqiperise – 10 Tetor 2014

Reagon Ambasada Gjermane, e vërteta e deklaratës se ministrit

Exclusive

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com