Edi Rama takime ne Itali

Edi Rama takime ne Itali

Integrimi i Shqiperise ne Bashkimin Europian dhe nxitja e investimeve italiane ne vend, kane qene kryefjala e takimeve qe Edi Rama ka zhvilluar ne takimin e pare te tij ne Itali me perfaqesuesit me te larte shteterore, si kryeministri Leta, ministrja e Jashtme Bonino dhe tre ish-kryeministrat Berluskoni, Amato dhe D’alema. Ata kane vleresuar punen e Rames si kryetar i bashkise se Tiranes, duke theksuar se me marrjen e detyres si kryeminister, Rama do te beje reforma konkrete per ndryshimin e imazhit te Shqiperise. Kryetari i PS pas takimit me fondacionin “Europei”, ka pohuar se eshte e rendesishme hapja e nje perspektive te re per investimet italiane ne Shqiperi brenda kater viteve te ardhshme.