Young Zerka & Ronela – Samba – Nata e dhjetë

December 18th, 2015 | by dancing

Sot do të vijnë si shokë, si kolegë të mirë të skenës, që përveç këngës ndajnë bashkë edhe një pasion tjetër, atë për kërcimin. Young Zerka dhe Ronela Hajati, mbyllin kercimet per sot me një samba alla ‘freestyle’, siç vetëm ata dinë ta sjellin.

Per te votuar ciftin dergo me sms kodin: VIP(hapesire)12

ne numrat:

51115 – Per Shqiperine

55666 – Per Kosoven

Share this:

Like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial