Young Zerka & Adela – Waltz – Nata gjysmefinale

December 24th, 2015 | by dancing

Gara e kërcimit sot ka marrë të tjera ngjyra e tjetër ritëm. Young Zerka dhe partnerja e tij Adela qe sot ka zgjedhur te sjellin një vals. Ata jane plotesisht te angazhuar për të dhënë më të mirën në një performancë të konceptuar mjaft bukur nga partnerja e tij, Adela.

Per te votuar ciftin dergo me sms kodin: VIP(hapesire)12

Ne numrat:

51115 – Per Shqiperine

55666 – Per Kosoven.

Share this:

Like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial