Rovena & Eltion – Foxtrot – Nata gjysmefinale

December 24th, 2015 | by dancing

Rovena Dilo e ka fituar prej vitesh simpatinë e publikut dhe për kënaqësinë e tyre dhe tonën natyrisht sjellin ne gjysmefinale një foxtrot. Hapat e dhelprës në këmbët e Rovenës? Si do të dalë? E zbulojmë se bashku ne keto momente.

Per te votuar ciftin dergo me sms kodin: VIP(hapesire)9
ne numrat:

51115 – Per Shqiperine

55666 – Per Kosoven

Share this:

Like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial