Beatrix & Kris – Foxtrot – Nata Finale
Home
0

Beatrix & Kris – Foxtrot – Nata Finale

January 4th, 2016 | by dancing
“Kjo është nata më emocionuese e jetës sime”, – tha dy javë më parë kur kërceu në këtë skenë me të dashurin e zemrës, konkurrentja që do të vijë tani në garë. E bukur dhe e talentuar, Beatrix Ramosaj, veç talentit që i fali Zoti... Read more
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial