Mitro Çela – I eleminuar

September 9th, 2015 | by dancing
Mitro Çela – I eleminuar
Personazhet VIP
0

Mitro Cela gazetar, opinionist, një njëri i medias dhe i televizionit. Aktualisht eshte kryeredaktori i emisionit “Fiks Fare” në Top Channel. Botues i shume editorialeve dhe artikujve ne fokus aktualitetin. Kete here do te jete ne nje sfide te hapur me veten në një fushë larg profesionit.

Share this:

Like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial