Flori & Lori – Jive – Nata gjysmefinale

December 24th, 2015 | by dancing

Florian Agalliu, aktori ynë simpatik i cili do të prezantohet në këtë mbrëmje me një jive. Ai dhe Lori me kercimin e tyre ju ftojnë të bëheni pjesë e festës sonë.

Per te votuar ciftin dergo me sms kodin: VIP(hapesire)9
ne numrat:

51115 – Per Shqiperine

55666 – Per Kosoven.

Share this:

Like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial