Dorina & Besi – Quickstep – Nata gjysmefinale

December 24th, 2015 | by dancing

Dorina Mema, e veshur si nje Santa Klaus, do të sjellë sonte per ju një quickstep… Dimë që ka surpriza për jurinë. Se çfarë? Shijoni performancen e Dorina dhe Besi.

Per te votuar ciftin dergo me sms kodin: VIP(hapesire)3
ne numrat:

51115 – Per Shqiperine

55666 – Per Kosoven

Share this:

Like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial