Home

Beatrix & Kris – Intervista – Nata Finale
0

Beatrix & Kris – Intervista – Nata Finale

January 4th, 2016 | by dancing
Beatrix Ramosaj dhe Kris ne prezantimin e tyre te fundit.Edicioni i 6-te i Dancing with the Stars Albania. Nje patente e BBC Production dhe nje transmetim ekskluziv I Vizion Plus. Nje megashow qe ka thyer rekordet e audiences ne...
Flori & Lori – Intervista – Nata Finale
0

Flori & Lori – Intervista – Nata Finale

January 4th, 2016 | by dancing
Florian Agalliu dhe Lori ne prezantimin e tyre te fundit.Edicioni i 6-te i Dancing with the Stars Albania. Nje patente e BBC Production dhe nje transmetim ekskluziv I Vizion Plus. Nje megashow qe ka thyer rekordet e audiences ne...
Dorina & Besi – Intervista – Nata Finale
0

Dorina & Besi – Intervista – Nata Finale

January 4th, 2016 | by dancing
Dorina Mema dhe Besi ne prezantimin e tyre te fundit.Edicioni i 6-te i Dancing with the Stars Albania. Nje patente e BBC Production dhe nje transmetim ekskluziv I Vizion Plus. Nje megashow qe ka thyer rekordet e audiences ne...
Young Zerka & Adela – Intervista – Nata Finale
0

Young Zerka & Adela – Intervista – Nata Finale

January 4th, 2016 | by dancing
Young Zerka dhe Adela ne prezantimin e tyre te fundit.Edicioni i 6-te i Dancing with the Stars Albania. Nje patente e BBC Production dhe nje transmetim ekskluziv I Vizion Plus. Nje megashow qe ka thyer rekordet e audiences ne...
Ambra & Jurgen – Intervista – Nata Finale
0

Ambra & Jurgen – Intervista – Nata Finale

January 4th, 2016 | by dancing
Ambra Meda dhe Jurgen ne prezantimin e tyre te fundit.Edicioni i 6-te i Dancing with the Stars Albania. Nje patente e BBC Production dhe nje transmetim ekskluziv I Vizion Plus. Nje megashow qe ka thyer rekordet e audiences ne...
Rovena & Eltion – Intervista – Nata Finale
0

Rovena & Eltion – Intervista – Nata Finale

January 4th, 2016 | by dancing
Rovena Dilo dhe Eltion ne prezantimin e tyre te fundit. Edicioni i 6-te i Dancing with the Stars Albania. Nje patente e BBC Production dhe nje transmetim ekskluziv I Vizion Plus. Nje megashow qe ka thyer rekordet e audiences ne...
Young Zerka & Adela – Intervista – Nata gjysmefinale
0

Young Zerka & Adela – Intervista – Nata gjysmefinale

December 24th, 2015 | by dancing
Gara e kërcimit sot ka marrë të tjera ngjyra e tjetër ritëm. Jemi ne prag Krishtlindjes dhe një hap larg finales së madhe. Zbret pas pak ne skene Young Zerka dhe partnerja e tij Adela qe sot ka zgjedhur te sjellin një...
Rovena & Eltion – Intervista – Nata gjysmefinale
0

Rovena & Eltion – Intervista – Nata gjysmefinale

December 24th, 2015 | by dancing
Rovena Dilo e ka fituar prej vitesh simpatinë e publikut dhe për kënaqësinë e tyre dhe tonën natyrisht do të sjellë tani një foxtrot. Hapat e dhelprës në këmbët e Rovenës? Si do të dalë? E zbulojmë se bashku ne...
Flori & Lori – Intervista – Nata gjysmefinale
0

Flori & Lori – Intervista – Nata gjysmefinale

December 24th, 2015 | by dancing
Tani rradha është e Florian Agalliu, aktori ynë simpatik i cili do të prezantohet në këtë mbrëmje me një jive. Ai dhe Lori me kercimin e tyre ju ftojnë të bëheni pjesë e festës sonë. Mbeshtesni Florin duke derguar...
Dorina & Besi – Intervista – Nata gjysmefinale
0

Dorina & Besi – Intervista – Nata gjysmefinale

December 24th, 2015 | by dancing
Ajo qe do te hape kete mbremje prag-krishtlindjesh do te jete Dorina Mema, e cila e veshur si nje Santa Klaus, do të sjellë sonte per ju një quickstep… Dimë që ka surpriza për jurinë. Se çfarë? Ndjekim ne keto...
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial