Beatrix & Kris – Foxtrot – Nata Finale

January 4th, 2016 | by dancing

“Kjo është nata më emocionuese e jetës sime”, – tha dy javë më parë kur kërceu në këtë skenë me të dashurin e zemrës, konkurrentja që do të vijë tani në garë. E bukur dhe e talentuar, Beatrix Ramosaj, veç talentit që i fali Zoti për këngën, nga përvoja në “Dancing” ka fituar një tjetër aftësi atë për të kërcyer. Ne finalen e ketij edicioni Beatrix u prezantua me nje foxtrot.

Share this:

Like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial