Beatrix & Kris – Charlestone – Nata gjysmefinale

December 24th, 2015 | by dancing

Charlestone është zhanri që do të prezantoje në versioni festiv çiftin tonë të bukur, Beatrix dhe Kris. Të dy bashkë do t’i shohim në një variant të gëzueshëm, ashtu siç e kërkon kjo atmosfere festash.

Per te votuar ciftin dergo me sms kodin: VIP(hapesire)1
ne numrat:

51115 – Per Shqiperine

55666 – Per Kosoven

Share this:

Like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial