Ambra & Jurgen – Jive – Nata Finale

January 4th, 2016 | by dancing

Ambra Meda u bë pjesë e garës më të madhe të kërcimit… Dhe sot mund të themi me bindje se ia ka dalë. Energjia pozitive që mbart dhe vendosmëria për t’i shkruar sfidave deri në fund, bëri që të prekë atë që shumë të tjerë, nuk ia dolën dot: Finalen e madhe, në të cilën Ambra erdhi me nje jive.

Share this:

Like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial