Adrola Dushi – E eleminuar

September 9th, 2015 | by dancing
Adrola Dushi – E eleminuar
Personazhet VIP
0

Adrola Dushi, Miss Univers Albania 2012, ka perfaqesuar Shqiperine ne Miss Universe 2012 ne Las Vegas, Nevada, USA. Ne interesat e saj perfshihen noti, kercimi,blerjet,modelimi dhe filmat. Eshte dimplomuar per Marredhenie Publike dhe Komunikim ne Universitetin Europian te Tiranes. Endrra e Adrolas eshte te behet nje modele e famshme. Per Adrolen, familja ka influencuar shume ne jeten e saj, per arsye sepse anetaret e saj I kane qendruar gjithnje prane dhe e kane mbeshtetur ne cdo hap te sajin.

Share this:

Like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial