7pa5 – OSBE per zgjedhjet – 18 Janar 2017

OSBE per zgjedhjet – Interviste ekskluzive me ambasadorin Borchard.

7pa5 – VKM per hipotekimin e pallateve – 18 Janar 2017

VKM per hipotekimin e pallateve. Ne studio me Eglantina Gjermeni – Ministre e zhvillimit urban.

7pa5 – Pjesa e parë – 18 Janar 2017

Format informativ i cili do tu sjelle cdo mengjes informacione te bollshme dhe utilitare per te nisur nje dite sa me mbare. Moderuar nga Pranvera Borakaj dhe Nolian Lole, “7...

Next – Mystery – 2 nga zhdukjet më të çuditshme në histori – 17 Janar 2017

Emisioni Next eshte nje emision i cili bazohet mbi informacionin, te rejat dhe gjithcka qe eshte terheqese per te rinjte e sotem dhe qellimi i tij eshte argetimi, informimi dhe...

Next – Question – Si të ndryshoni jetën tuaj kur ndiheni të lodhur? (part 1) – 17 Janar 2017

Emisioni Next eshte nje emision i cili bazohet mbi informacionin, te rejat dhe gjithcka qe eshte terheqese per te rinjte e sotem dhe qellimi i tij eshte argetimi, informimi dhe...

Next – Gossip – Thashethemet me te mira te ditës – 17 Janar 2017

Emisioni Next eshte nje emision i cili bazohet mbi informacionin, te rejat dhe gjithcka qe eshte terheqese per te rinjte e sotem dhe qellimi i tij eshte argetimi, informimi dhe...

Next – Crazy – Çmenduritë e ditës – 17 Janar 2017

Emisioni Next eshte nje emision i cili bazohet mbi informacionin, te rejat dhe gjithcka qe eshte terheqese per te rinjte e sotem dhe qellimi i tij eshte argetimi, informimi dhe...

Next – Gaming – Videolojrat më të mira – 17 Janar 2017

Emisioni Next eshte nje emision i cili bazohet mbi informacionin, te rejat dhe gjithcka qe eshte terheqese per te rinjte e sotem dhe qellimi i tij eshte argetimi, informimi dhe...

Next – Cinema – Antarctica: Ice and sky & Staying vertical – 17 Janar 2017

Emisioni Next eshte nje emision i cili bazohet mbi informacionin, te rejat dhe gjithcka qe eshte terheqese per te rinjte e sotem dhe qellimi i tij eshte argetimi, informimi dhe...

Mesditë – Trastat bio – 17 Janar 2017

Një format kushtuar familjes, me fokus të veçantë tek amvisat, i cili synon që përmes larmisë së temave dhe rubrikave që trajton të sjellë një mesditë ndryshe duke ofruar të...

Mesditë – Rrëfimi i Julka Gramo – 17 Janar 2017

Një format kushtuar familjes, me fokus të veçantë tek amvisat, i cili synon që përmes larmisë së temave dhe rubrikave që trajton të sjellë një mesditë ndryshe duke ofruar të...

Mesditë – 10 Pofesionet që “rrezikojnë” jetën në çift – 17 Janar 2017

Një format kushtuar familjes, me fokus të veçantë tek amvisat, i cili synon që përmes larmisë së temave dhe rubrikave që trajton të sjellë një mesditë ndryshe duke ofruar të...

7pa5 – Planet sociale ne bashki – 17 Janar 2017

Planet sociale ne bashki. Ne studio me Ina Verzivolli – Drejtore e agjencise per mbrojtjen e femijeve.

7pa5 – Nis zbatimi i recetes elektronike ne Tirane – 17 Janar 2017

Nis zbatimi i recetes elektronike ne Tirane. Ne studio me Tomi Thomo – Drejtor i perparimit shndetesor – MSH.

7pa5 – Pjesa e parë – 17 Janar 2017

Format informativ i cili do tu sjelle cdo mengjes informacione te bollshme dhe utilitare per te nisur nje dite sa me mbare. Moderuar nga Pranvera Borakaj dhe Nolian Lole, “7...

Dritare – A po nis lufta me Serbine? Pj.3 – 16 Janar 2017

A jemi ne prag lufte? Natasha Kandiç, aktivistja e njohur serbe, ekskluzivisht per “Dritare” tregon se treni serb eshte nisur per ne Rusi. Ajo i kujton Beogradit luften nga doli...

Dritare – A po nis lufta me Serbine? Pj.2 – 16 Janar 2017

A jemi ne prag lufte? Natasha Kandiç, aktivistja e njohur serbe, ekskluzivisht per “Dritare” tregon se treni serb eshte nisur per ne Rusi. Ajo i kujton Beogradit luften nga doli...

Dritare – A po nis lufta me Serbine? Pj.1 – 16 Janar 2017

A jemi ne prag lufte? Natasha Kandiç, aktivistja e njohur serbe, ekskluzivisht per “Dritare” tregon se treni serb eshte nisur per ne Rusi. Ajo i kujton Beogradit luften nga doli...

Next – Science – 7 lloje të kimisë së makeup-eve – 16 Janar 2017

Emisioni Next eshte nje emision i cili bazohet mbi informacionin, te rejat dhe gjithcka qe eshte terheqese per te rinjte e sotem dhe qellimi i tij eshte argetimi, informimi dhe...

Next – Fashion – Kendall Jenner: Top style – 16 Janar 2017

Emisioni Next eshte nje emision i cili bazohet mbi informacionin, te rejat dhe gjithcka qe eshte terheqese per te rinjte e sotem dhe qellimi i tij eshte argetimi, informimi dhe...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com