Ne lokalin e çmendur – 13 Tetor 2013

Nje prodhim i Tring Digital dhe Vizion Plus. Me pjesemarrjen e aktoreve: Julian Deda, Gentian Zenelaj, Lisa Kujovska, Erblin Bajko, Albano Bogdo, Esmeralda Metka, Eglen Laknori dhe Irgen Çela. Me...

MC Kresha ne 2XL – 13 Tetor 2013

Nje prodhim i Tring Digital dhe Vizion Plus. Me pjesemarrjen e aktoreve: Julian Deda, Gentian Zenelaj, Lisa Kujovska, Erblin Bajko, Albano Bogdo, Esmeralda Metka, Eglen Laknori dhe Irgen Çela. Me...

Cubi e dashuruar – 13 Tetor 2013

Nje prodhim i Tring Digital dhe Vizion Plus. Me pjesemarrjen e aktoreve: Julian Deda, Gentian Zenelaj, Lisa Kujovska, Erblin Bajko, Albano Bogdo, Esmeralda Metka, Eglen Laknori dhe Irgen Çela. Me...

Vellai i Albanos ne apartamentin 2XL – 13 Tetor 2013

Nje prodhim i Tring Digital dhe Vizion Plus. Me pjesemarrjen e aktoreve: Julian Deda, Gentian Zenelaj, Lisa Kujovska, Erblin Bajko, Albano Bogdo, Esmeralda Metka, Eglen Laknori dhe Irgen Çela. Me...

Kuzhinieri me i mire – 13 Tetor 2013

Nje prodhim i Tring Digital dhe Vizion Plus. Me pjesemarrjen e aktoreve: Julian Deda, Gentian Zenelaj, Lisa Kujovska, Erblin Bajko, Albano Bogdo, Esmeralda Metka, Eglen Laknori dhe Irgen Çela. Me...

Majlinda Bregu ne Apartamenti 2xl – 13 Tetor 2013

Sot në mbrëmje “Apartamenti 2XL”

Nje arredim i ri, por me thelb te njëjtë dhe po aq te dashur sa çdo sezon! E kemi fjalen per “Apartamentin 2XL”, rikthimin e tij dhe batutave qe vetem...

Sali Berisha ne Apartamenti 2XL (16.06.2013)

Soni Malaj ne Apartamenti 2XL (16.06.2013)

Apartamenti 2xl – Dhimbja e gishtit (16.06.2013)

Apartamenti 2xl – Fushata (16.06.2013)

Apartamenti 2xl – Shtatezania (16.06.2013)

Apartamenti 2xl – Ricardo Cocciante (16.06.2013)

Apartamenti 2xl – Mbyllja e apartamentit (16.06.2013)

FINALE Apartamenti 2XL – E diele 16 Qershor 2013

Berisha te “Apartamenti 2XL”

Pas nje sezoni te gjate, vendin ku e qeshura është kult, “Apartamenti 2XL”, ul siparin sonte ne mbrëmje. Duke nisur nga ora 20.45 minuta ne Vizion Plus, banoret e Apartamentit...

Apartamenti 2XL Live – Best OF – E diel 9 Qershor 2013

Apartamenti 2xl – Kenga – 2 Qershor 2013

Apartamenti 2xl – Lamtumira

Apartamenti 2xl – Xhoda dhe leshkot

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com