Berisha, vizita ne Korçe

Kryeministri Sali Berisha ka kërkuar nga qytetaret shqiptare qe ne 23 qershor te mbështesin alternative e djathte si forca politike qe ka dhëne provat se di te qeverise vendin. Gjate inaugurimit te rrugës Zemblak – Liqenas kryeministri Berisha  premtoi se ne rast se fiton një mandate te trete do te vazhdoje te ketë prioritet investimet ne rruge, investimet ne arsim si dhe krijimin e lehtësirave për biznesin. Sipas liderit te maxhorances kundërshtari i tij nuk ofron asnjë alternative përveç bllokim dhe bojkotit. Kryeministri ka theksuar edhe rendësin e nismës me te fundit te qeverise për kompensimin e TVSH për plehrat kimike te cilat do tu shkojnë ne ndihme fermerëve, nisem qe pritet te miratohet nesër ne parlament.
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com